Heel Nederland Leest

Vanaf heden is onze volledige collectie direct te bestellen bij heelnederlandleest.nl .

Vrijdag 22 April 2016

Trommelnacht voor moeder aarde met Rob Top

In de nacht van 20-21 juni organiseert Rob Top, auteur van Westers Sjamanisme en de Vision Quest een trommelnacht bij De Hof van Axen in Witteveen (bij Beilen in Drenthe).
Vanaf 20.00 uur wordt er getrommeld tot de volgende ochtend. Het doel van de trommelnacht is het sturen van heling en respect naar Moeder Aarde, het bevestigen van onze verbondenheid met de natuur en het vieren van de zomerzonnewende.
Voor iedereen die eens wil kennismaken met sjamanistische rituelen, maar ook natuurlijk voor meer ervaren mensen, is dit een prachtige gelegenheid om je eens helemaal onder te dompelen in 'een andere wereld'.
Een donkere nacht, knappend vuur, het geluid van de trommels ....... laat je verbeelding spreken!
Trudy Huigen van Uitgeverij Rozhanitsa zal er bij zijn.
Wie zin heeft kan zich nog opgeven op:
Praktische gegevens:

Vrijdag 14 Juni 2013

Nieuw boek van Nanda van Gestel

Leer communiceren met je paard aan de hand van de chakra's

‘Communiceren met paarden’ is het nieuwe boek van Nanda van Gestel – van der Schel. Aan de hand van de chakra-communicatiecode, die ze zelf ontwikkeld heeft, laat ze zien hoe je op een zeer effectieve manier met paarden kunt communiceren.  Het geeft je ook gelijk inzicht in je eigen (ontwikkelings)proces. Nanda legt uit hoe je het contact en de communicatie met je paard kunt verdiepen, waarbij ze inspirerende en ontroerende praktijkvoorbeelden gebruikt.

Maandag 12 November 2012

Speciale uitgave van Yarden

'Waarom is iedereen zo verdrietig vandaag?'

‘Waarom is iedereen zo verdrietig vandaag?’, ons kinderboek over doodgaan en uitvaart, is in de uitvaartbranche niet onopgemerkt gebleven! Vanuit de branche blijkt dat er veel vraag is naar voorlichting voor kinderen met betrekking tot alles dat met uitvaart te maken heeft.

Yarden Uitvaartorganisatie, een van de grootste in Nederland, heeft een speciale eigen uitgave van ons kinderboek opgenomen in hun literatuurlijst ‘Lezen over de dood’. Leden van Yarden kunnen deze speciale uitgave tegen ledenprijs aanschaffen. Mocht u lid zijn van Yarden, dan kunt u er meer over lezen in het Yarden Magazine van deze maand.

Woensdag 31 Oktober 2012

Rijden zoals Klaus Hempfling dat doet

In het volgende fimpje kun je zien hoe de training van de hengst Habanero door Klaus wordt opgebouwd. Vanaf de eerste stap tot het berijden beleef je het adembenemende avontuur mee.

Maandag 09 Juli 2012

Recensie in Vakblad Uitvaart

Journaliste en rouwdeskundige Daan Westerink gaf ons vandaag een seintje dat ons kinderboek 'Waarom is iedereen zo verdrietig vandaag?' als hoofdrecensie is verschenen in Vakblad Uitvaart (mei 2012).

Donderdag 24 Mei 2012

Nederlands eerste dierentolk Birgitta van Spronsen

Bij de presentatie van het boek 'Telepathisch contact met paarden en andere dieren' van Marjanco op 9 juni bij Boekhandel Kardol te Coevorden geeft Birgitta Spronsen, Nederlands eerste dierentolk, een inleiding.

Woensdag 16 Mei 2012

Telepathisch contact met paarden en andere dieren

Op 9 juni verschijnt het boek 'Telepathisch contact met paarden en andere dieren'. Debuterend auteur Marjanco vertelt over haar ervaringen en geeft tips aan mensen die ook graag op een andere manier met hun dier willen communiceren. In het boek zijn bijzondere gesprekken opgenomen die Marjanco had met haar overleden paard Evita.

Vrijdag 13 April 2012

Boekpresentatie 'Waarom is iedereen zo verdrietig vandaag?'

Op dinsdag 20 maart 2012, het begin van de lente dit jaar, presenteren wij het bijzondere kinderboek over doodgaan en uitvaart 'Waarom is iedereen zo verdrietig vandaag?'. Het boek is bedoeld voor kinderen tussen 4 en 9 jaar die geconfronteerd worden met het overlijden van een bekende.

Woensdag 29 Februari 2012

Eerste nieuwsbrief Overgang Natuurlijk!

Deze week is het zover: de eerste nieuwsbrief van Overgang Natuurlijk wordt verzonden.
De nieuwsbrief gaat maandelijks verschijnen. Iedere nieuwsbrief geeft informatie over of aansluitend op een bepaald thema.
Onder de lezers van de nieuwbrief wordt iedere maand een cadeau verloot. Het enige dat je hoeft te doen is je in te schrijven.
Het cadeau van deze maand ..........

Donderdag 16 Februari 2012

Wie zijn wij?

Rozhanitsa geeft boeken uit die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mens en dier. Jong als we zijn, willen we dat multimediaal doen. Niet alleen in de vorm van boeken, denk ook aan voorstellingen, animaties enz. Ook door het organiseren van workshops, clinics en events willen we informatie doorgeven die in een boek niet te vangen is.