Niet ik zoek het paard, het paard zoekt mij

UITVERKOCHT UITVERKOCHT UITVERKOCHT UITVERKOCHT UITVERKOCHT

Klaus Ferdinand Hempfling staat in de internationale paardenwereld bekend als de ‘Meester in lichaamstaal’.
Veel lezers van zijn spraakmakende vorige boeken, en bezoekers van zijn clincs vragen zich af: 'hoe doet hij dat toch?'

In Niet ik zoek het paard, .... onthult Hempling 'zijn geheim'. Diepzinnig en gedetailleerd, met vele stap-voor-stap tekeningen en foto’s, wijdt Klaus Ferdinand Hempfling de lezer in zijn wereld van het begrijpen van paarden in.
Hij legt daarbij evenveel nadruk op de basisbeginselen, als op de eerste momenten van samenzijn met paarden, evenals op de verschillende vormen van ontwikkeling van gevorderd tot het hoogste niveau. Speciaal voor dit boek werd de ontwikkeling van verschillende paarden uiterst gedetailleerd vastgelegd op foto’s. Zo ontstonden unieke verslagen van de intieme arbeid van deze bijzondere paardenman.

“Met dit boek heb ik in meerdere opzichten mijn nek ver uitgestoken”, zegt Hempfling. “Over vele handelswijzen, emoties, bevindingen en praktijk-ervaringen vertel ik hierin voor het eerst. Ik beschrijf één op één hoe ik de paarden benader, hoe ik ze terugbreng tot zichzelf en hoe ik ze zover breng dat ze hun uiterlijke en innerlijke pantser laten vallen. Alles staat erin”.

Het boek is een uitbundig geïllustreerd boekwerk met een rijkdom aan praktische, theoretische en spirituele verbanden. Een must voor iedere ruiter of paardenliefhebber, ongeacht bij welke wijze van rijden deze zich thuis voelt.

N.B. - In verband met de dikte van het boek, en daarmee de gestegen verzendkosten, zagen wij ons genoodzaakt een andere verzender in de arm te nemen. Dat heeft tot gevolg dat Niet ik zoek het paard... nu 3-4 dagen 'onderweg' is naar u! Wij hopen op uw begrip!
ISBN: 9789079249275
Jaar van uitgave: 2010
Drukinformatie: hard cover, gebonden, 384 pagina's
Drukgeschiedenis: 2e druk 2012
verkoopprijs: € 39,95