Eerste nieuwsbrief Overgang Natuurlijk!

Deze week is het zover: de eerste nieuwsbrief van Overgang Natuurlijk wordt verzonden.
De nieuwsbrief gaat maandelijks verschijnen. Iedere nieuwsbrief geeft informatie over of aansluitend op een bepaald thema.
Onder de lezers van de nieuwbrief wordt iedere maand een cadeau verloot. Het enige dat je hoeft te doen is je in te schrijven.
Het cadeau van deze maand ..........

...is de prachtige DVD Voetmassage met een flesje Aloe Vera olie en een flesje Mandarijnolie, zodat je lekker zelf aan de slag kunt.
Het thema van deze maand is: Depressie. Een onderwerp dat helaas voor veel vrouwen in de Overgang heel actueel is. Over depressieve gevoelens praten we meestal niet zo gemakkelijk met anderen, maar er in je eentje mee rond blijven lopen helpt natuurlijk niet. Overgang Natuurlijk wil graag vrouwen ondersteunen die last van depressieve gevoelens en er geen raad mee weten. We vertellen hoe je een depressie kunt herkennen en wat je er aan kunt doen. Het is meestal niet nodig om naar antidepressiva te grijpen, want er zijn echt heel veel andere mogelijkheden die veel beter voor je gezondheid zijn.
De boeken en veel van de producten die wij aanraden zijn heel gemakkelijk in onze webshop te bestellen, zodat je niet de deur uit hoeft of zelf op internet hoeft gaan zoeken. Alle producten die wij leveren zijn uiteraard Puur Natuur!

Donderdag 16 Februari 2012 Meer nieuws

Wie zijn wij?

Rozhanitsa geeft boeken uit die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mens en dier. Jong als we zijn, willen we dat multimediaal doen. Niet alleen in de vorm van boeken, denk ook aan voorstellingen, animaties enz. Ook door het organiseren van workshops, clinics en events willen we informatie doorgeven die in een boek niet te vangen is.